Det första vi får höra när vi entrar läktaren är "Nu ska vi börja dricka!",
sagt av en långhårig sate med icke-existerande fotbollsskor från det andra laget.
Jaha, tänker vi och småfnissar lite.

Musikspelaren kommer upp till oss, pipan ljuder, bengaler och rökbomber tänds.

Början av matchen spelas till stor del på våran planhalva. Det gillas inte! Efter ca
5 minuter får Fittja en hörna, som inte gick speciellt bra. Strax därefter en frispark
för oss, läggs av Stor P. Ingenting spektakulärt händer på ett tag...

Men! Något sker inne på plan varav Begy blir rosenrasande och kläcker ur sig
"VAD GÖR DU DIN JÄVLA HORUNGE? SKA JAG SKÄRA HALSEN AV DIG??"
Martina lackar bäver och ber om ursäkt till det andra laget å Begys vägnar. Jaha.
Vi fick oss i alla fall ett gott skratt! (...alltid något)

Motståndarlaget får ytterligare en hörna som dom inte gör något vettigt utav och
strax därefter har vi ett rätt snyggt målförsök -om Mikael bara varit lite snabbare.
Sedan en hörna till för Fittja-grabbarna. Hallå Huddinge, varför så mycket spel på
våran halva? STYR UPP! Vilket dom gör helt OK då vår nummer 10 (Kim) sparkar
iväg en riktig långboll mot mål. Men tyvärr träffar den i ribban. Jaja, ett bra försök.

Efter det har vi ett par goda chanser, men ingen som sitter där den ska...

30 minuter har gått och fortfarande inte ett enda mål. Vad är det frågan om?
(kan det bero på H.O.N.D.-klacken som är fruktansvärt sega och tysta kanske?)

Ett gult kort delas ut till nummer 8 i Fittja efter 36 minuter, 4 minuter senare
lyckas dom sparka in en boll i vårat mål. 0-1 till motståndarna efter 40 minuter.
Men lyckan håller inte i sig länge! 5 minuter senare är det Huddinges tur att slå
in en rackare! Bengaler, rökbomber och glädjetjut från läktaren. Det vi väntat på!!

Har inte första halvlek hållt på för länge nu? Blåsa av kanske?

Men icke. Dom andra sätter en straff och vi ligger återigen under. SUCK!

På läktaren har vi inte hört många ramsor, men här någon gång efter att domarn'
faktiskt blåst av matchen hör vi Danne och Herr Daag sjunga ut lite vackra ord ur
micken. Man kan absolut inte kalla det för ramsor, men det är bättre än ingenting.

Innan andra halvlek ska dra igång börjar domaren fumla med motståndarnas
spel-legitimationer och det visar sig då att två av spelarna inte har sina med sig,
vilket leder till att domaren blåser av matchen. Bara sådär. Med andra ord vann vi
-Huddinges underbara B-reserver matchen mot Fittja Drivkraft denna söndags-
eftermiddag på Källbrinks IP. Det är väl bara att tacka och ta emot då?

Men det var ju ett rätt trist avslut på matchen, med tanke på att även den förra
blev avblåst, dock på grund av en lite allvarligare händelse (då Robin bröt benet).

Bilder kan ni förhoppningsvis se senare i fotograf Rambos glassiga blogg! // p.